Φέρε την αλλαγή που θέλεις στην ζωή σου, τώρα.  Γιατί η αλλαγή;  Για να σταματήσεις πλέον να χρονοτριβείς και να δευσμευτείς να ζήσεις την ζωή σου στο έπακρο, με τους δικού σου όρους, στοχεύοντας στην προσωπική σου ολοκλήρωση και αυτοπραγμάτωση.

Μέσω της επιχείρησής μου βοηθώ τους συνανθρώπους μου να κάνουν ακριβώς αυτό.

Το U-MIND είναι μια συνεργασία μεταξύ εμού και ενός εξίσου σημαντικού Master Practitioner από την Ιταλία, εν ονόματι Συμεών, και μαζί φέρνουμε ένα νέο πρόγραμμα στον τομέα του Training, Coaching and Self development.

Ο σκοπός μας είναι να ενδυναμώσουμε τους ανθρώπους σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Να προσεγγίσουμε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι δεσμεύονται να γίνουν, και πάλι, υπεύθυνοι για τη ζωή τους και για τις αποφάσεις τους. Επομένως, να είναι υπεύθυνοι και να κρατούν τα ηνία του δικού τους μυαλού και επ’αυτού των δικών τους αποτελεσμάτων.

Αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε και να καθοδηγήσουμε τους ανθρώπους οι οποίοι είναι πρόθυμοι να ανακαλύψουν, να διεκδικήσουν και να αποκτήσουν όλους τους πόρους που χρειάζονται για να έχουν και να ζουν μια ζωή με τους δικούς τους όρους.

Δουλεύουμε με το παρελθόν όπως, φοβίες, τραύματα, μνήμες με αρνητικά συναισθήματα και επίσης ενδυναμώνουμε τον παρόν εαυτό ούτως ώστε να δημιουργήσουμε την καλύτερα δυνητική πορεία για την επίτευξη μιας καλύτερης ποιότητας ζωής.

Όντας εγκεκριμένοι με Master στον τομέα Ύπνωσης, και πιστοποιημένοι επι της Κλινικής Υπνοθεραπείας, Time Based Techniques, και Master Practitioners του ΝευροΓλωσσικού Προγραμματισμού χρησιμοποιούμε όλες τις γνώσεις επι των προαναφερθέντων μεθόδων ούτως ώστε να επιτύχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα στον πιο τάχιστο βαθμό.

Για παράδειγμα κάνουμε συνεδρίες θεραπείας για όποιον βιώνει συναισθηματική δυσφορία ή έχει κάποια φαντάσματα από το παρελθόν που πρέπει και θέλει να απελευθερωθεί. Εργαστήρια και Σεμινάρια σε επιχειρήσεις σχετικά με το επικοινωνιακό κομμάτι της επιχείρησης. Coaching κ.α.

Μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα μας www.u-mind.co.uk και για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να στείλεις ένα μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου(e-mail) που θα βρείς στην ιστοσελίδα μας.

Ευχαριστώ πολύ, εύχομαι να έχεις μια όμορφη ημερα και να θυμάσαι ότι εσύ κρατάς το κλειδί της προσωπική σου ευημερίας.

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΑΚΑΒΙΤΣΗΣ, Co – Creator of U-MIND

CONTACT US

We're not in right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

© 2017-2020 SNBC Group.

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account